Hoppas ert 2014 varit lika bra som mitt och att vi får ett helt fantastiskt 2015 fyllt med kärlek, värme och vackra minnen.
 
2014 har bjudit på både den ena och det andra, skratt, tårar, förluster och massor av kärlek och vackra minnen. 
 
Störst av allt var ändå när jag och Adam blev gravida, även om det för oss gick dunderfort och vi lyckades på första försöket så var det ingenting vi tog för givet. Men överlyckliga över att vi är gravida delar vi oxå upplevelsen tillsammans med syster och svåger som ligger endast veckan före oss, dessutom blir min absoluta bästa barndomsvän och hennes man oxå gravida och väntar precis som Gyllners, barn nr 4! 
 
Jag och Adam har åkt på kärlekssemester, familjesemester med tjejerna och från ett aktivt och hälsosam början på 2014 har jag blivit mer och mer orörlig ju längre graviditeten fortskridit sig. Så tacksam för alla fina stunder, känslan att dela livet med någon så likasinnad och så fin är få förunnat, tack Adam för alla fantastiska stunder vi delar och kommer att dela! Ingen mer än vi kan se så ljust på 2015, året då vår familj utökas med ännu en liten godbit till klanen. Lycka! Olivia och Inez har vuxit mkt under det gångna året och jag förundras över hur jag reagerar förvånat över bilderna i datorn under året som gått, wow vilka framsteg och vilken utveckling! Bästa systrarna ever!
 
Vi har bara varit hemma och myst, pysslat, haft disco, bastat, badat, käkat tacos och vaniljglass med fruktsallad till efterätt. Vilken nyårsmeny va!?! Så blir det om kidsen får bestämma, glöm dyr hummer och färsk oxfilé, dyra galablåsor och timmars slit med dukning och styling. I mysdressen bara, här behövdes bara bryna köttfärs och stycka grönsaker, hahaha underbara barn! Den där hummern kan vi käka en dag då tjejerna inte förundras över fyrverkerier, partyhattar och tolvslaget!
 
Nu sitter vi här hand i hand i soffan medan tjejerna sover första natten i sin nya våningssäng i sitt nya "storflickerum". Jag smyger mig in och kollar på dom där de ligger i sina "stora" sängar och snarkar, som hjärtat slår för dom där två <3 kärlek på riktigt!
 
Imorgon tror jag att vi besöker kusarna inne i stan och lämnar julklapparna till Eric, Adam och Seth. Men just nu, här och nu ska vi bara hålla om varandra och se varandra i ögonen... minut för minut... snart börjar den största resan i vårt gemensamma liv, vi ska bli familj! Så himla lycklig blir jag när jag hör Adam säga i bastun idag, inte nog med att vi ska ha barn så kommer vi dessutom att bli man och hustru! Men först tar vi och hälsar en ny familjemedlem välkommen innan vi skrider till altaret älskling!
 
GOTT NYTT ÅR önskar jag alla där ut!
 
KRAM
<3
#1 - - sis:

Finaste ni, fina familjen 💜
Ja tänk...nu kan ungarna få säga hej till livet - lyckliga vi!
Ert nyår låter som vårt nästan och det bästa jag nånsin haft 😀
Vi ser fram emot att få se flickornas nya rum och varmt välkommen hit är ni alltid 😘
Idag blir det nog tacos här hemma, gott och enkelt!

Jo, ser fram emot att få se er skrida till altaret btw 😉😄
Kram

Svar: <3 vi längtar oxå!
StrandDesign