Ikväll kl 19.00 är det nedsläpp i Läkerolen och vad tusan ska en Djurgårdare som jag dit och göra då? Jo valla barnen så klart! Helen, Madde, Denke, jag, Adam och större skalan av kidsen ska låta barnen få träffa Tiger, äta korv och njuta av hockeypulsen hemma i stan och det ska faktiskt bli riktigt trevligt, även om det inte är bästa laget som spelar (o nej Madicken, jag menar INTE HV71 jag är Djurgårdare!!!). Insläpp efter 18 och barnen kan springa runt och frigöra lite energi innan de ska sitta snällt och stilla för att se matchen.
 
 
Ingen träning har det blivit heller, vem har tid med det nu när man jobbar och leker med lillfisan hela eftermiddagarna/kvällarna?! I helgen när Olivia är hos pappa ska jag förutom att längta IHJÄL mig efter henne, tvätta, städa och träna, det blir både puls och styrka.
 
Fredagkväll kommer att ägnas åt bästa biodejten ever, jag och min bästa tjej Anna ska mysa i biomörkret och bara se varandra i ögonen, hahaha kärlek det där ska ni veta!
 
 
Hoppas på ytterligare ett fullt hus på lördagens Body Rockpass i Farmechuset, välkomna! Resten åt lördagen ägnas åt mina fina i livet och rally SM i Sandviken, tusan vad kul! Sen blir det symaskinen och mössproduktion HELA kvällen, på måndag ska alla leverenser utföras så hojta till du/ni som vill ha mössa/pannband. Färg på mössan och om du vill ha svart/marinblå/vit/brun skinndetalj. Jag lägger ut lite mössor och pannband här på lördagkväll så kan ni få kika lite. För er som är intresserade, maila mig på rebecca.strand@gavle.se så fixar jag enligt önskemål en mössa ni önskar.
 
Söndagen ägnas åt en PW och ett styrkepass för att sedan bara koppla av i biomörkret en andra gång denna helg.
 
Nu är det strax hög tid att hämta lillan, sjukt hur mkt man längtar efter sina små hela dagarna!
 
Hoppas ni har ett bra veckoslut, snart helg hörr´ni!
 
KRAM <3
 
 
Visa fler inlägg