Året börjar med lite halsonda och ledighet, har varit förkyld av och till i vinter och likaså övriga familjemedlemmar. Årets nyårslöft blir att leva i nuet, att vara mer tillfredställd av det jag faktiskt har och vara tacksam för det som finns runt omkring mig och i min närhet. Tid för familjen är det som kommer att prioriteras då det är tillsammans med dom jag laddar mina batterier.
 
Hoppas ni haft en fin julledighet och ett fint nyår! Julen här hemma var full av förväntansfulla barn i väntan på tomten, lyxigt julbord och ett julklappsspel där vuxna blir som förbytta av julklappar för 200 kr, precis som det ska vara!
 
Nytt år innebär ny hårfärg, jag färgade håret på självaste nyårsafton, från blondin till brunett och jag trivs i min nya färg! Maken jobbade hela nyårshelgen så jag fick fira med världens bästa tjej som fyller 4 år i februari! Vi sov oss igenom tolvslaget och det fick bli nytt år medan vi sussade helt enkelt. Upp tidigt på nyårsdagen och såsade runt i morgonrockar halva dagen, härlig start på nya året!
 
Nu hägrar Harry Potter och hans vänner på Cmore för de stora tjejerna medan mini försöker hänga med i trolldomssvängarna genom tusen frågor och disraktion för de stora.
 
Jag fick ett bra recept på ingefärashot av Inez mamma och det var drag i den shoten, nu torde jag hålla mig kry tycker jag!
Här har ni mig i mörkt hår
 
Nu blir det mys i soffan för resten av kvällen med de finaste jag har; Olivia, Inez och Isabel. Önskar er en fin start på jobbåret för er som börjat jobba och för oss som har fram till nästa vecka på er som jag, njut! Sen kör vi igång oxå! Tack för titten och var rädd om dig, kom ihåg att framrutan är större än bakrutan och att det finns vettiga anledningar till det!
 
KRAM
 
 
 
 
Visa fler inlägg