Nu är det 2 veckor kvar innan jag kan glida runt i mina nya shades som jag ÄLSKAR!
 
Dolce Gabbana brudar! Vad tycks, fler än jag som är galet förälskad i dessa?
 
Det blev 2 par nya brillor, ett par Gucci och ett par Dole Gabbana och sen slog jag till på ett par nya shades, för att jag är värd det!
 
Bästa mini var ett bra smakråd till mamma!
 
Sedan igår har jag befunnit mig på Elite i Gävle då jag går en utbildning i XLPM, jag ska nämligen bli Sveriges bästa projektsponsor! Så bra utbildning och även om fokus ligger på projektledarskapet måste jag säga att min förståelse som sponsor och budgetansvarig får en tydligare och mer strategisk roll och har gett mig inblick i att projektledaren bör befinna sig ofantligt mkt mindre i linjen än vad som idag sker. Jag har lärt mig och lär mig massor! Mina kurskamrater är helt fantastiska, med så olika bakgrunder och erfarenhet och massor med kompetens som de frikostigt delar med sig av, tack!
 
Så dagens breaking news då? Här kommer dagens happening! Jag har krockat med en tjusig glasdörr så nya brillor kommer väl till pass. Nu sitter jag här i famnen på darling med stor fläskläpp, sår på näsan och en sårskorpa i näsan efter all näsblod, hej och hå vilken smäll!
 
Nu blir det fjäska för Adam så att han masserar mig!
 
/R
 
Visa fler inlägg