Marskatten

Publicerat i: 2017 mars
God morgon!
 
Nu har marskatten i mig vaknat till liv igen! Här har man gått och köpt tulpaner i tre veckors tid i väntan på att vårlökarna ska tränga upp igenom gräsmatta, what a fool I am!
 
Bildresultat för tulpaner
Vårkänslor hej då!
 
Idag är det vinter på riktigt och varje morgon är det lika spännande att se alla människor ute i trafiken. Är saligt glad över att köra en 4-hjulsdriven XC70, aldrig några problem att ta sig fram ändå sitter jag där bakom ratten och på riktigt bjuder mig själv på en freak show! Jag blir så upprörd och förbannad över alla idioter som INTE kan köra bil och som är ute och far och flänger över väggrenar och körfält, OMG! Tur att jag intog en lugn och stabil grötfrukost med kidsen innan vansinnesfärden till jobbet intogs.
 
Rebecca Strands foto.
Frukost för en liten champion idag <3
 
I lördags brände vi iväg med trion till Kungsberget och sadla på oss laggen för en dag i backen, vilka kids vi har! De är då duktiga och älskar att vara ute i snön en hel dag, kul med barn som gillar att vara ute i naturen. Isabel provade sin utrustning för första gången och jag åkte 3 åk i knattebacken innan ungen vilt protesterade och skrek STORA BACKEN!!! Sen var det kört, bara för mamsen att sela av ungen och släpa med henne, vagn, utrustning och förtäring över till andra sidan alla byggnader genom modden till den stora backen, där var liten nöjd som få och skrek Wiiiii nedför hela backen innan hon smällde i sig en burgare och tokslocknade i 2 tim medan vi andra åkte med storasystrarna. Kul att träffa våra tidigare grannar som har en dotter som är lika gammal som Inez, hon, Olivia och Tua lekte JÄMT med varandra när vi bodde på Udden.

   Rebecca Strands foto.
Min coola lilla trio
 
Jo sedan har vi ju bockat av en milstolpe här hemma också, Olivia har gått på sitt första skoldisco och det med maskeradtema!
 
Rebecca Strands foto.  
  Olivia, är det maskerad så är det...
 
Jag minns så väl min första skoldans, det var åk 1 på Björktjäraskolan i Bollnäs och jag dansade min första dans med Janne Svensson som han då hette, hahaha det var tider det!
 
Rebecca Strands foto.
In action, kolla in byxorna och kavajen och för gudars skull, missa INTE broshen!
 
Det var givetvis världens bästa skolfröken Carina som fixat klassfesten och vi hade så roligt!  
I övrigt består vardagarna av bröllopsplanering och kalasförberedelser inför april/maj då våra stora tjejer fyller 7 och 6 år då. Men först ska vi fira världens bästa och finaste pappa och blivande make som fyller 29 år på lördag.
 
Fridens liljor!  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 


Visa fler inlägg