Nu har jag kört mitt morgonpass i sedvanlig ordning som jag gör varje lördag kl 09.00, inte för att vi var så många men vi som var där körde järnet!
 
Vi värmde upp med KB och sedan körde vi på i cirklar och mage med överaskningsmoment utan vikter, gick ju fantastiskt bra det där, härligt jobbat!
 
Nu sitter jag i vardagsrummet och käkar julskinka och senap på smörgås och glor på längdskidor på svt1, härliga lördag! Om en timme blir det PW runt Valbo och västbyggeby och jag ser faktiskt fram emot att få vara ute i dagsljus, till vardags åker man hemifrån när det är kolsvart och kl 17 när man hämtar hem sötnosen sin så är det bäcksvart igen, så nu ska jag njuta av lite dagsljus, det ni!
 
 
Jag har ju varit med i en utmaning under november månad, det innebär att jag ska träna 1500 min och eftersom jag INTE räknar med de pass jag håller för andra i minuter så får jag slite lite hårdare för att hinna med dessa 1500 minuter, så idag blir det en långkörare hahaha jag är uppe i 1360 min vilket gör att jag har 140 min kvar att ta igen, 70 min PW gör att jag har ytterligare 70 min kvar... lite HEJA HEJA kan väl aldrig skada så låt mig höra lite glädjerop nu va så att jag tar mig över målsnöret :-)
 
Ikväll väntar julbord i Axmarby på Axmarbrygga med Gyllners och Karlsson/Larssons, trevligt!
 
 
Avslutar med lite skryt, under BR idag hade vi celebert besök av världesn sötaste kille, Tim. Hur söt är inte den ungen!?!
 
KRAM
<3
 
Visa fler inlägg