Vimplar

Publicerat i: juli 2012
Idag har jag sytt vimplar till barnrum, uterum eller varför inte till stugan vid havet/sjön? Kul har jag haft iaf :-) ibland drömmer jag om en pysselverkstad där jag kan sitta och pula i timme efter timme, tänk er vad roligt!
 
mina vimplar på drygt 3 meter och med 16 vimplar
 
I övrigt har det inte hänt så mycket idag, på morgonen var vi till återvinningen med skrot och skrammel, skit rent ut sagt... blir ofta så när vi rensar garaget. Olivia älskar återvinningen, det är som ett eget litet äventyrsland där hon charmade personalen, hon fick provsitta sopbilen och fick en plasttulpan med sig hem, tack underbara personal på återvinningen i Gävle, ni är fantasiska, trevliga och hjälpsamma!
 
Idag har stumpan inte velat sova heller, vi tog en badtur istället. Hon sitter så snällt i båten och känner på vattnet när vi puttrar fram över ån. Det är en frihetskänsla att bo så nära vattnet. Vi funderar starkt på att skaffa egen motor alt. vattenskoter som maken så gärna vill ha. Nästa år går väl han och bröderna lös i Gavleån ;-).
 
Lilla luran i båten <3
 
Vi har grillat hammagjorda burgare till lunch och kycklingfaijitas till middag och Olivia har ätit så himla bra hela dagen, på kvällen skippade hon vällingen och dessutom är hon torr på natten och går på toan på dagarna, heja Olivia nyss fyllda 2 år! Vi sätter på henne en blöja nattetid ändå för att hon ska få tid att vänja sig, men hon säger till på morgonen att hon vill ta bort blöjan och ber om hjälp till toaletten för att kissa på morgonen <3 
 
Lite underligt är att O gärna inte badar i plasken utan helst vill bada i ån, sjön eller i havet, det där med plask är mindre uppskattat så istället har hon och pappa spelat fotboll på kvällningen, hon skrattade så att hon nästan kiknade.
 
Hoppas ni haft en bra dag i solen, imorgon vankas träning, tandläkarbesök och sol och bad med familjen.
 
KRAM <3
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg