Idag är det 1 år sedan jag och Adam förlovade oss, 1 år sedan han och tjejerna stod på knä i finkläder och friade till mig. Lyckost mig! Vi firade med skumpa och god mat i lördags och idag fick jag vackra blommor när min blivande man kom hem från jobbet, tack snälla Adam för att du berikar mig!
1 år idag <3 kärlek!
 
Idag har jag haft premiär, min comeback som instruktör är gjord och gissa vad, jag har blivit jämförd med världens bästa fotbollskille, Zlatan är bra på fotboll och jag är instruktörernas Zlatan så tillåt mig att vara störig i åtminstone 1 vecka, jihaaa!
Yeah svettiga och nöjda, jag och världens finaste vän Amelia <3
 
Kvällens pass gick super och vilka deltagare, helt ärligt... snacka om en hög med arbetshästar. Starka - envisa - fokuserade - kämparglöd - massor av svett och glädje! Mitt mission är verkligen att träna och träna andra! Vi körde ett intensivpass, 2 uppvärmningslåtar följt av mina beryktade 40-30-20 cirklar och helt nya övningar och kombinationer. Så kul att se hur alla gav järnet, nöjd!
 
Hoppas ni haft en fin dag oxå, imon blir det PW, lasera ballkongtrallen grå och nu... NU ska jag dricka vin med min blivande man, skål!
 
Kram
<3
Visa fler inlägg