1a gympasset

Publicerat i: mars 2015
Ja nu ni, nu haglar passen tätt va, nästan så att ni ramlar baklänges kan jag tro!
 
Idag tog jag med lilla Isabel och begav mig till hemarenan Farmec för ett första gympass, hohaa! Hur bra gick inte det då! Jag lyfter faktiskt lika mkt som innan, dock inte på ben- och ryggfronten men i övrigt så... check på den! Här har ni en sk "förebild" och jag lovar att lägga ut denna i juni bredvid en "efterbild". På så vis så kan jag inte maska mig ur min utmaning, nu vill jag liksom slippa skämmas så det är bara på´t som gäller nu! Håll till godo kära läsare!
 
Före!
 
Idag har jag och mitt stora hjärtegull påskpysslat, gissa om den ungen älskar att pyssla! Här har ni äran att få ta del av fröken Strands första egengjorda påskkort där hon själv skrivit och ritat. Imorgon fyller vi lite med glada färger, sätter fjädrar i björkriset och målar fler ägg. Vi har dessutom fixat godismuffins, dvs fyllt stora muffinsformar med godis och sen på med plastcelofan för att hålla godiset fräscht och rent, på med en liten påskhälsning så voila slipper man alla små händer som fingrar i en och samma skål. Super enkelt att bara ge alla barnen en varsin "muffins".
Stolt mamma till konstnärinnan!
 
Ska skryta lite innan jag kvällsammar min dotter och kryper till kojs, jag tog en löprunda runt 18-tiden idag oxå, jag känner mig vansinnigt stark, som om jag skulle kunna studsa sju meter rakt upp i luften. Viktigt att veta att känslan inte är densamme som att jag faktiskt kan hoppa sju meter rakt upp i luften, snarare sju centimetrar, hahaha men ändå!
 
Mammaplikten kallar!
 
KRAM
<3
 
Visa fler inlägg