I fredags var det myspys hos Gyllners på Staketgatan, älskar deras hem... känner mig som en av Hollywodfruarna när jag där. Ibland liksom svävar jag iväg i fantasin och låtsas att jag bor i den där feta våningen, man kan liksom gå vilse för att det är så stort där (nästan 250 kvm, skulle vara i Sthlm det, garv). Grädde på moset var väl att man först fick trevlig sällskap av Cecilia och söta magen <3 samt lillebror Mikael. Tack Gyllners för en gokväll som gick alldeles för fort!
 
Sen blev det lördag och vi tänkte, GRATTIS lillebror Henrik 28 år och let´s dra till badhuset i Ocklahoma city och bara låta ungarna bada tills de somnar. Sagt och gjort, in i bilarna och på med badkläderna och innan vi visste ordet av så var jag, syrran och ungarna i plurret. Väl i badhuset träffade vi massor av härliga ockelbobor, alltid lika trevligt att komma "hem" till byn och få träffa lite vänner och bekanta. In i badhuset gjorde lillebror Henk på 28 pinnar entré med sin donna som jag fick träffa för första gången, angenämt Malin! Det blev korv och smörgåslunch för barnen och Denke gled in i sportsockorna i badhuset med kycklingpaj till oss vuxna, tack Denke! Efter badet hade vi TRÖTTA och glada barn som somnade i bilen...
 
Eric, Olivia, päronfestis och Adam :-D
 
Hemma i Valbo hängde en påse på handtaget, vad tusan har jag nu gjort tänkte jag?! Men ju närmare jag kom dessto gladare blev jag... i påsen låg massor med guld, skogsguld som bästa och finaste kompisen Amelia plockat åt mig. Jag blev så glad att jag skrek rakt ut, sen blev jag så där pinsamt rörd så jag började nästan lipa... TACK <3 du är en fantastisk inspiration och god vän!!!
 
Förstår ni hur bra man mår efter något sådant här?!
 
In i huset med svampen och ungarna och en Vivan som fortfarande snarkade (badhus är bedövande) så bestämde vi oss att vi skulle ladda Olivien till 100% (dvs sova lite till) och sen dra till stan som planerat. Soppan vi skulle laga är på lax, torsk, morrötter, paprika, lök, räkor och så klart SVAMP. Blev sjukt gott och ännu bättre var att vi alla satt och glodde på lappen från Amelia så vi skålade för en sådan toppenpingla som hon!
 
Gyllner drog igång öppna spisen och kastade in lite vedklabbar som knastrade så där mysigt när de brinner... oooo vad mysigt! Där satt jag med godaste soppan, nöjdaste ungarna, bästa sälliset och finaste lappen med ett glas vitt i min hand och kände mig så där lyxigt Hollywodfruaktig som man bara kan göra på Staketgatan 11 och bara njöt av livet, life is good!
 
Sen tog lördagen slut och det blev söndag som ni kanske förstår... jaha en söndag med Olivajsan (jag vet, kärt barn har många namn) vad skulle man nu hitta på. Till att börja med fick vi snällt hoppa upp på hojen och hämta bilen som vi lämnat inne i stan, inga problems! Olivia älskar att sitta bakom mig på cykeln och skrika FORTARE mamma, FORTARE!!! Och som ni vet älskar ju jag att träna så vi är ett bra team vi två :-).
 
Vi lämnade cykeln i stan för då går jag till jobbet imon så tar jag cykeln hem... sen tog vi bilen hem till Valbo. In på Ikea en snabbis med Gyllners för att käka lunch (O åt pasta och köttbullar och jag käkade kycklingsallad) och konstatera att vi inte hittade något att köpa, sen hem och sova lunch och ooops, jag somnade oxå, hahaha... Vaknade av att svärmor kikade in och sa hej och sen vaknade flisan och de två hade ett litet äventyr på tu man hand till Toys´r´us medan jag körde armsladder på Farmec med bästa Helen. Olivia blev givetvis ruggigt bortskämd av snälla farmor som köpte en käpphäst som gnäggar, hon har fått godis och glass och fått gunga i lekparken, LYCKA, tack fina du Britt Louise för en fin dag med Olivia. 
 
Ja från det ena till det andra...jag vet att jag skulle tipsa om en bra magövning, den här är bra...
 
 
Utgångsläge, häng fritt med benen dinglandes...
 
dra upp benen och sug in naveln, vill man få rumpan med på köpet så KNIP som fan!
 
vill man göra det hela lite tuffare så kommer här en annan variant...
Så där ja, en bra magövning för träningssugna som tycker plankan börjar bli långrandig...
 
Nu söndagsmys med två satsumas, en äkta hälft och lite tv, fridens gott folk!
 
KRAM
Visa fler inlägg