Lucia är förbi och jag har hunnit med att klä granen och se barnens luciafiranden, så himla fint arrangerat och mysigt. Tänk att Olivias skola är magisk, jag bara måste få berätta! Barnen har tillsammans gjort en adventskalender och slagit in klappar som ligger under granen, varje dag öppnas en lucka (paket) som ska monteras på kalendern som i år är Valbo socken. Det gör att barnen får lära sig massor om sin bygd och platsen de växer upp på. Kalendern är givetvis skapad av återvunnet material och både barn och pedagoger har gjort en makalöst arbete! På luciafirandet har föräldrar engagerat sig så mycket, en pappa har monterat och riggat ljud och ljus, fem andra föräldrar har sålt luciabiljetter (korv med bröd, glögg och pepparkaka) och stått för serveringen.
 
Se själva!
Rebecca Strands foto.
 
Adam och jag är så glada att vi fått uppleva vår lilla tomtenisses första luciafirande i förskolan, stort! Liten försökte sjunga tipptapp med nappen i mun, gick så där!
 
Rebecca Strands foto.
Så söt, vår kärlek!
 
Annars har jag antagit mig en utmaning att göra 22 armhävningar i 22 dagar - för de svenska utlandsveteraners psykiska ohälsa. Det går helt ok!
 
Häng med mig den här veckan, jag instagrammar åt ViGörGävle och ni får följa med mig på jobbet under veckan. In och like´a!
 
Rebecca Strands foto.
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och mysa med blivande maken <3
 
Fin onsdag kväll i stugan!
 
 
 
 
Visa fler inlägg