Idag vaknade vi kl 08.00 och studsade upp ur sängarna för att bege oss mot frukostbordet. Där mös vi på ett bra tag med goda smörgåsar och massor av pålägg, fil och mjölk. Sen var det lite morgonmys i soffan framför en kortfilm innan klockan hunnit bli tio och vi satt fullt påmuddrade med galonkläder och gummistövlar, ungarna hade vantar och pannband på sig för att det är så kyligt ute :-/  Sen plockade vi upp kusinerna för att fortsätta mot lite roliga hinderbanor och "stötta inte mark-banan" som finns i Hemlingbyskogen. Så roligt hade ungarna som lekte där i nästan två timmar innan vi tog med oss kottar, pinnar, stenar, löv, små hittegods och annat smått och gott som går att pyssla med.
 
Yeh, pyssel är BÄST!!!
 
Hem till Floravägen i villastan där fam Gyllner bor så laddade vi limpistoler och preppade med massor av akvarellfärger, piprensare, knappar, pärlor, prasselpapper och annat man kan trixa och fixa med. Som de pysslade sen då!
 
Sen blev det lunch, ris och korvstroganoff, kurragömma, chackspel, bulla och saftkalas och filmen Frost.
 
Sen sa det pang och pappa Adam kom från jobbet och det blev dags för pannbiff, gräddsås och potatis. Ungarna åt som bara den och nu är det utklädningskläder som gäller, prinsessklänningar till tusen och deras mikrofoner som de kan spela in sina egna sånger på så klart, busy busy busy doing nothing at all...
 
Snart är det bada och tvätta hår som utförs av bästa pappa Adam medan mamman power walkar i regnet. Sen blir det kvällsmys med Eva & Adam, bästa filmen just nu!
 
Hoppas ni myser till det i regnet med tända ljus, god mat och massor av kärleksmys!
 
KRAM
<3
Visa fler inlägg