Our treasure

Publicerat i: Oktober 2014
Vår skatt, hej vecka 27... mamma och pappa längtar efter dig!
 
Som vi älskar dig i magen, fyra blir snart fem...
 
KRAM
<3
Den här morgonen inleddes med sovmorgon, en ledig dag från arbetet var precis vad jag behövde!
 
Mysig morgon, tacksam!
 
Efter en skön start med Lantliv och en stor  kopp chaite blev det dags att göra ett ryck, idag har jag klätt av bägge sofforna och fotöljen för att tvätta klädslarna, dammsugit, dammtorkat och skurat. Jag har till och med vidrigt nog gjort rent vattenlåset i tvättstugan, utan att spy, vilket jag borde få en eloge för! Att tvätta så maniskt som jag gör har både sina fördelar och sina nackdelar! Jag är extremt noga med att min dotter ALLTID är hel och ren, hon förtjänar det bästa och jag vill att hon ska ha det bra! Jag stryker, viker och väljer noggrant ut textiler i alla genren, sängkläder, handdukar, barnens kläder, mina kläder etc. Men nu är vattenlåset fixat och som nytt så då är det bara att tvätta vidare :-)
 
Så här såg det ut alldeles nyss på udden i 11an
 
Om en stund åker jag och Adam till Ockelbo för att fixa lite med folkracebilen, aaa nu ser ni mig framför er med kaggen i vädret skruvandes på skruttsaaben va?! Tänkte väl det trogna läsare, tack! Men det får blivande maken göra, själv är jag glad att få stå bredvid och heja på med kidsen när han väl ska börja åka. Jag stödjer honom 380% i hans intressen, det är viktigt med självutveckling och att unna den man lever med och älskar sitt intresse på sidan av sina egna och tvärt om. Det är viktigt för mig att jag får ta fram symaskinen, fika med brudarna, dansa på borden och träna när jag behöver det! Så länge familjen går först är det grönt ljus!
 
Roligast idag blir att få träffa Inne-pinne <3 älskade unge, jag längtar!!! 
 
Men nu ska jag kasta mig in i duschen så att jag doftar som en ros till karln i huset kommer hem ;-)
 
Ikväll karvar vi ut pumpor och gör Halloweenmys till alla söta spöken som kommer och rånar oss på godis, looking forward 2 it! Har köpt lite ljung till blomlådan på framsidan och idag plockar jag mossa och granris till lyktorna och krukorna utomhus. 
 
Happy Halloween alla läsare!
 
KRAM
<3
 
 
 

Pappatorsdag

Publicerat i: Oktober 2014
Idag lämnade jag en glad liten tjej på förskolan, dags för pappatorsdag och lilla prinsessan har längtat och glädjer sig mkt åt att farmor och farfar finns på plats ikväll och ska mysa med henne <3
 

En alldeles nyvaken Olivia <3

Imorgon ska Adam kika på folkracebilen vi vann i Karlstad och hälsa på fam Prepula, det blir trevligt!

Idag ska vi ekipera upp oss för Halloween, lite pumpalyktor, spindlar och godis. Sen blir det helgmys för hela slanten, som jag längtar!

Må gott!

KRAM

<3

 

Visa fler inlägg