... hela veckan kan jag lova! Wow vad det tog det senaste BR passet, direkt efter det körde ju jag som sagt på själv på gymet och det bidrog till tre dagar i träningsvärksland, wuhu säger jag bara!

 Igår blev det axlar, axlar, axlar och som jag kör när jag kör axlar. ASTUNGT! Flyes, press, armhävningar högt upp på cykelstyre eller på händer mot en vägg, hävningar och 90 graders flyes. Jaha jäkligt nöjd käner jag mig. Det fick även pumpas triceps så på med viktplatta i bältet och kötta dips, like a machine! Så skönt att kroppen plågas och man är klar som få i skallen, handlar om inställning gott folk.

 Min högra axel värker som satan och jag har vid det här laget överdoserat alla smörjor, linement och värktabletter. Min axel hämmar min träning vilket stör mig sjukt mycket. Ska till farbror/tant doktorn med den till nästa vecka för jag kan inte ens hålla upp armen ibland och det går liksom inte att "hämma/ta bort" värken och kötta ett pass dag efter dag för att direkt efter duschen skrika av smärta nästan, inte bra! Impingement är vad jag lider av, är rätt säker och har nog varit det en månad. Slämsäcken och rotatorkuffen=svullen, vätskefylld och inflammerad! Nu har jag provat "självläka" utan framgång (inte undra på så hårt som jag tränar) så nu blir det väl VILA av höger arm/axel som gäller, inflammationshämmande och en massa rehabträning, urk!

 Blev så glad för i tisdags blev jag överaskad på jobbet med blommor och lunch av bästa Adam, lugn bara lugn... senare på kvällen så putsade Adam fönstren oxå, nu blommar det!

 Foto: Älskling bjöd på lunch idag ♡♡♡

 Tack för fina blommor, men bäst var kortet LOL

Ikväll blir det boxpass med bästa och starkaste bönan ever, Amelia... jag är så himla taggad och kul ska det bli. Men först ska jag mysa med världens bästa ungar <3 och imon blir det lunchträning för hela slanten för att på kvällen blir det FEST med samfälligheten. Ungarna ÄLSKAR den kvällen, alla vuxna och barn i området äter mat och leker lekar och sjunger sånger. På lördag blir det upp och köra ett pass och sen hem till byn (Ockelbo) för att heja fram världens bästa team i en crossfitutmaning mot gladiatorerna, läs mer på facebook på följande grupp Ockelbo vs Gladiatorerna. Är ni i byn, kom och heja för guds skull! Mina barndomsvänner Niklas Ek och Stefan Bergqvist ska vara med och utmana tillsammans med andra tjejer och killar, grymma!

 Fridens och vad kör ni?

 KRAM

<3

 

 

 

...alla body rockare kör söndagar kl 09.00 numera, första passet var igår och alla kämpade på vansinnigt bra. Alla vi som BRade var blöta i svett och hade pulsen uppe genom hela passet. Tack för bra flås och kämparglöd!
 
Efter passet körde jag lite styrka och passade på att köra lite toe to bar, en kanonbra övning som alla borde köra. Jag körde 5 set med 10 reps och det suger på rätt bra när man kört en timme BR innan :-)
 
Foto: Toe to bar... 5x10 check! Foto: Så där ja!
Så här gör man: hänger med raka armar, spänn mage och dra upp benen till stången, man är allt annat än snygg men huvudsaken man är stark ;-)
 
Igår körde jag slut på mig fullständigt och sen blev det slappa i solen på balkongen och följa med Adam till jobbet och lasta lite...
 
Roligast igår var att vi bestämde oss för att basta vedeldad bastu som vi har i samfälligheten och bada i ån (vi har bastu hemma men agregat bara). Spontant bjöd vi med Gert och Eva som hakade på, det blev många skratt, en flaska Amarone och lite oliver och kex. Så himla trevligt så det gör vi definitivt fler gånger, tack underbara ni! Det var så oerhört härligt att bada och basta, ån svalkar och var verkligen inte för kall, tvärtom, perfekt!
 
Idag började morgonen med Jerks och Thrusters, puh! 3 x 10/övning på 30 kg vilket räcker asbra när man kör högt tempo. Sedan avslutade jag med dips med 10-kg plattan hängandes i viktbälte, sög på bra... 3 x 10 även där sen av med plattan och köra slut på 4e setet så många jag orkade vilket blev 17 st efter 3 set x 10 reps med 10 extra kg. Bra nog det skulle jag summera det!
 
Jobbet har gått kalasbra idag och jag fick bra med "saker ur röret". Bäst av allt var att solen gassade hela em och kvällen så jag och Adam fick njuta med Olivia som kommit hem från bästa pappan i finvädret! Hade en fin stund på luren med storasyster Lindha, älskar dig! Bäst av allt var att prinsessan somnade i min famn, liggandes på mitt bröst <3 precis som när hon var en nykläckt liten ostkrok <3 älskade och efterlängtade barn <3
 
KRAM och ni pumpar väl?
<3
 
 
Idag blev det en härlig löprunda på 5 km i solen, underbart med luft under vingarna, snabbt och lätt gick det vilket gör det hela ännu roligare!
 
 
 
I övrigt har dagen inneburit en hel del lek med bästa i livet... jo visst ja! Idag fick man porterstek av sambon, mums vilken middag!
 
KRAM 
<3
Idag blev det en härlig löprunda på 5 km i solen, underbart med luft under vingarna, snabbt och lätt gick det vilket gör det hela ännu roligare!
 
 
 
I övrigt har dagen inneburit en hel del lek med bästa i livet... jo visst ja! Idag fick man porterstek av sambon, mums vilken middag!
 
KRAM 
<3
Visa fler inlägg