Imorgon är det nyårsafton och jag ska fira in det nya året på bästa sätt, bland vänner jag verkligen älskar och bryr mig om. 2013 blir lätt mitt år :-)
 
Idag har jag varit i metropolen Ocklahoma city på dop, Nathalie Lundberg döptes och jag fick träffa många av mina barndomsvänner. Härligt att kramas mer grabbar och tjejer, kärlek! Sedan blev det alldeles för mycket fika och ännu mera fika, bra jobbat Tesan... alltid succé när du bakat!
 
Efter dopet blev det en klok stund med min suveräna mamma, älskar dig! Därefter drog jag en snabbis till marstrand och nr 75 där min bror Henrik med familj bor <3. Vilka fina grabbar ni har i Oliver och Oscar!!! 
 
Efter blixtvisiten blev det hem till stan för att möta upp Daniel och Olivia för middag på stan och sen biopremiär för Vivan. Vi såg Sune i Grekland och Olivia satt som ett ljus i sin biostol med stora ögon och log. Efter reklamen när gardinerna stängdes hojtar Olivia för full hals:
 
-Mamma vart tog tvn vägen?! 
 
När de bakom skrattade åt henne tvärvände hon 180 grader med huvudet och med ilsken blick sa hon:
 
-det är MIN mamma!
 
Hahaha älskade barn... sen skrattade hon och insåg att tvn kom ju tillbaka och mörkret tvärvände och det blev ljust i salongen igen. Sedan kurade hon in sig i pappas trygga famn med en bytta popcorn och jäste allt vad hon kunde. Det är en fröjd för mammahjärtat att se sån kärlek, tack Daniel för att du är världens BÄSTA pappa, du rockar!!!
 
 
 
 
Efter bion skuttade hon runt på torget och sprang genom varenda vattenpöl från torget upp till söderbacken där vi bodde tidigare, där vi alltid parkerar när vi är i stan. Vi tillhör den sortens familj som gillar att gå, skönt att röra lite på sig!
 
Nu sitter hela familjen i soffan, Olivia är pigg av händelsen och drog i sig vällingen på en sekund och myser med pappa nu. 
 
Själv ska jag kasta mig i sängen efter att ha nattat finaste prinsessan i världen sen läsa Lantliv (finns INGEN bättre tidning än den) och sova... 
 
Hoppas ni alla får ett fint nyår och bra start på ett nytt och bra 2013!
 
KRAM <3
 
 

svar...

Publicerat i: December 2012
Jag vet att ni är många med mig som håller tummarna över brevet... idag kom ett svar :-D
 
Carolina vill gärna säga ja men kan i dagsläget inte lämna besked då hon inte vet hur bokningarna ser ut men kommer att återkomma längre fram efter nyår. Har även gett henne min bloggadress så att hon fick se bilden av Freja. Jag, tillsammans med er fortsätter att hålla tummarna. Vi ska se till att släppa in allt ljus i kyrkan tillsammans. Freja berör, hon fyller en mening och skapar förändring och nya möjligheter... jag vill hedra det på bästa sätt, därför är jag engagerad. Jag har fått andra att donera pengar till organisationen för forskning inom SMA. Alla som kan, skänk en krona eller det du har möjlighet att avvara.
 
I mitt fönster lyser ett ljus, en vis kvinna sa till mig en gång. Tänd ett ljus i fönstret så att dina nära kan hitta hem... när det sen blir vår tur kommer de att tända ljuset för oss så att vi hittar tillbaka till dem. Så för att skapa lite manifestation till minnet av de vi älskar och har förlorat, tänd ett ljus du med. Hur trevligt vore det inte att på kvällspromenaden i decembernatten se hur många som har "dörren på glänt"?!
 
Ni är flera hundra som läser min blogg, snälla kommentera gärna här, det blir kaos på mitt facebook-konto och det hänger sig, underbart problem va?! :-) älskar er läsare och jag skriver till er, håll dialogen i liv här med mig.
 
Freja min kompis... nu hoppas vi lite till <3
 
KRAM
 

Idag hjälpte jag en vän att skriva brev, i brevet finns en önskan och en vilja... hjälp oss att hålla tummarna för bra besked...

Hej Carolina

15 januari 2013 kommer vi att hedra minnet av en fantastisk liten tjej som lämnat oss alldeles för tidigt, hon heter Freja och hann bli 9 månader.

Helena och Daniel… även kallad mamma och pappa älskar mig högre än livet själv. Eftersom jag inte kan skriva det här själv så har jag fått hjälp av en god vän som jag hann lära känna.  Hon heter Rebecca Strand och arbetar som kongress- och eventchef på Gävle Konserthus. Hon känner mina föräldrar rätt bra vid det här laget, både med en tvillingsyster som är ingift svägerska, kamratskap med mamma sedan många år tillbaka samt att hon arbetat med min pappa långt långt långt innan han träffade mamma och fick mig.

Rebecca vet vikten av att min minnesceremoni inte bara måste bli bra utan överträffa mamma och pappas förväntningar. Jag måste få någon att sjunga så att taket på kyrkan lyfter så att jag kan släppa in ljuset jag ska lämna efter mig, så att alla som samlats i kyrkan som sitter och tänker på mig känner min närvaro. Jag vill ge min mamma och pappa ett livskalas innan själen vandrar vidare till andra sidan.

Pappas flicka… det är jag det, nu är pappas hjärta trasigt och det går aldrig mer att laga, men kanske att du kan få bitarna på plats, att hjälpa honom att sakteligen läka. Det skulle därför betyda mycket för mig om du hade möjlighet att sjunga KENTS ”utan mina andetag”, din version av den helar mammas själ och får pappas hjärta att kanske falla tillbaka i bröstkorgen där det hör hemma igen.

Jag vill och måste få vandra vidare, vill få min vila, känna att min kamp är över. Hjälp mig att få luft under vingarna så att jag kan svinga mig högt högt upp bland molnen, jag är en ängel som inte kan flyga, jag behöver din hjälp.

Forskningen inom den sjukdom som vann över mig är långt ifrån över, det behövs mer pengar, mer kunskap och mer engagemang. För att läsa mer om SMA som blev min kamp kan ni klicka in på länken nedan och läsa vidare…

http://www.fsma.org/

Tack för er tid och vänligen om det är möjligt, kontakta min kompis Rebecca vilken tid på dygnet som helst på tfn 070-23 75 111, ni kan ringa när ni vill för hon hoppas, hoppas och önskar att ni vill hjälpa henne att hjälpa mig att hjälpa min mamma och pappa.

Kort varsel, ja jag vet… men inget varar för evigt!

All kärlek!

/Freja <3   (gm Rebecca)

Snälla, skänk ett bidrag till forskningen, om så en krona... tillsammans kan vi få tillräckligt!

Märk din donation med *Frejas donationskonto*, alla pengar ges till organisationen FSMA som stödjer forskning inom SMA

clearing nummer: 6422 kontonummer: 446 356 468

Tack, för alltid bland oss, Freja Hallstensson <3

 

 

Visa fler inlägg