Jaha, igår när vi var på Martin och Erics fotbollsträning för att kolla på så tyckte vi att Olivia blev lite blank på ögonen, lite snorig och kändes varm så vi åkte hem när det var 15 min kvar och gav stumpan lite välling och alvedon, sen sov hon bra hela natten förutom att hon vaknade kl 03 och skrek KISS, hon var kissnödig och ville gå på toan, sagt och gjort, pappa Daniel hjälpte lillgangstern på tjottaheiti och sen gick hon bara och lade sig igen, pang så sov hon till kl 06.40 och jag var så trött när hon väckte mig... jag tänkte, tja vi blir väl hemma idag så jag ringde både jobb och dagis och anmälde vab.
 
Nu när halva dagen har gått inser jag att ungen är hur pigg som helst, ingen feber och fullt ös så det får nog bli dagis ändå imorgon :-).
 
Själv ska jag på säljmöte med kongresshusgruppen Stora Möten, vi håller våra möten i Stockholm och så även imorgon. 
 
Inför resan har jag börjat tvätta, stryka och packa lite smått, går ju utmärkt nu när man ändå inte använder sina sommarkläder här hemma, skönt att slippa stressa i veckan.
 
Idag har vi varit på Toys´rús och shoppad Barbiedocka "fashionista", målarbok "hello kitty", Hannah Montana utklädningskläder, pennor och annat joks. Kan vara bra med lite roliga och lätta leksaker att ta med sig på semestern. Nu sover lillskruttan och jag har dammsugit huset och ska sätta mig på röven en stund.
 
Så skönt med vilodag och inte träna, precis vad jag och kroppen behöver! Jag har käkat 4 mackor idag och det var så jävla gott! Tänk er en limpmacka med pangmycket smör, tackar! 2 till frulle och 2 till lunchen, skratt!
 
Hoppas att ni är pigga och har det bra, hösten är här nu...
 
Bilder från gårdagen på våra fina barn som vi har i familjen <3 vi är ju en sån där modern familj, flera ungar och bonusbarn och bonusföräldrar hit och dit :-) underbart!
 
 Erca i action
Lilla O i Ercas fotbollströja som hon promt skulle ha på sig!
Madde åkte och köpte chokladboll och festis till fikasugna barn <3 
KRAM
Idag blev det långlöpning (1,2 mil) med lite intervallplåga som avslut... varje gång jag kom upp tänkte jag, nästa gång går det fortare (men jag tror det gick långsammare :-)  ). Här ser ni backen som finns att besöka vid Kungsbäck, baksidan är om än jävligare fast kortare så den har två sidor kan man säga, heja den och heja mig!
 
 
Känner i kroppen att jag behöver vila lite så jag ska försöka lägga band på mig imorgon och VILA som max tillåter jag mig att ta en PW, tror jag kanske har en förkylning på G vilket jag inte vill ha nu när vi åker om en vecka!
 
I övrigt har dagen präglats av JOBB och delårsbokslut, woop woop roligt att leverera bra siffror! Inte långt ifrån målen nu, nu kör vi!
 
Hoppas ni haft en fin dag, mot hemmet och familjen!
 
KRAM
Raggmunk med fläsk så klart! Jepp, jag, Becker och Christer lunchade på Gourmet BLÅ och givetvis en dag som denna när jag glömt min mat hemma så frestas det med husmanskost av högsta rang (iaf om ni frågar mig), världens godaste mat... lalallaaaaaaaaaa RAGGMUNK! Snacka om tajming, man tackar!
 
Denna morgon invigdes med friskvård och givetvis kördes det hårt under ledning av fröken Mauritzon som är sjukligt stark, som en OXE! Jaha, här går man på rutin tänkte jag och bet ihop ;-). Ryggen fick en omgång av följande:
 
Markisar vad annars?! 80 kg 10x3
Latsdrag 35 kg 10x3
Rodd 35 kg 10x3
Cable cross med plattremmar 35 kg 10x3
Hantelrodd 20 kg 10x3 (OBS här brukar jag ha 15,5 kg men starke Adolf, läs Amelia, halade fram ett par tjugor, åter igen bet jag ihop och litade på gammal rutin, tack för peppet bästa A!)
Mage, hjulet som för övrigt oxen körde på tårna WOW här ska övas! 20x3 och det kändes för gamla tanten!
 
Man kan alltså lätt konstatera att jag fick smisk i baken och en rejäl runda på dagens ryggpass, så himla roligt att få köra med Amelia, TACK du är galet stark och superrolig att köra med!
 
Här kommer en formcheckbild på ryggtavlan, obs, skåran har blivit djupare men vart fan e alla muskler?!
 
 
Nu sitter jag på kontoret och äter nötter och dricker te, lunchen har gått mot sitt slut och jag ska jobba på i vanlig ordning igen..
 
KRAM och hoppas att ni oxå fick raggmunk idag för det var GRYMT!
Visa fler inlägg