Nu kommer vi ägna oss åt att göra advent hemma och att förbereda lite julpynt. Men störst av allt denna helg kommer att vara lördag em/kväll då jag och Adam bjudit hem Lindha och Robert. Min vackra, intelligenta och roliga storasyster fyller jämna lakan, tänka sig 40 bast! Å jag som tyckte hon var så jädra gammal när hon var 25 HAHAHA... Men eftersom finfolket drar till Karibien och varma breddgrader och lämnar oss hemma i kylan när födelsedagen stundar så tar vi ut firandet i förskott. Vi ska äta god mat och dricka gott (nja de andra tre iaf) sedan ska vi bada vedeldad tunna och basta vid ån.
 
Men mer om det i bloggen i helgen!
 
KRAM
<3
Nu kommer vi ägna oss åt att göra advent hemma och att förbereda lite julpynt. Men störst av allt denna helg kommer att vara lördag em/kväll då jag och Adam bjudit hem Lindha och Robert. Min vackra, intelligenta och roliga storasyster fyller jämna lakan, tänka sig 40 bast! Å jag som tyckte hon var så jädra gammal när hon var 25 HAHAHA... Men eftersom finfolket drar till Karibien och varma breddgrader och lämnar oss hemma i kylan när födelsedagen stundar så tar vi ut firandet i förskott. Vi ska äta god mat och dricka gott (nja de andra tre iaf) sedan ska vi bada vedeldad tunna och basta vid ån.
 
Men mer om det i bloggen i helgen!
 
KRAM
<3

Gratitude!

Publicerat i: November 2014
Här sitter jag i mörkret för mig "själv" ännu en natt, bäbisen i magen sparkar och voltar runt för fullt och det är omöjligt för mig att kunna sova. Adam drar stockar värre än lastbilen han kör på dagarna och Olivia sover fridfullt och stilla i sin säng. Tänk, jag tröttnar aldrig på att sitta och se på henne i lugn och ro. Så himla vacker hon är, helt och hållet min lilla flicka. Jag är så tacksam som får vara hennes mamma och jag vet att det är ömsesidigt. Det finns en slags trygghet i det, att veta att man är en bra förälder som hela tiden strävar efter sitt bästa. Om några timmar när hon vaknar kommer vi att äta frukost och mysa i sängen framför Bolibompa och det finns inget i världen som jag skulle byta mot det! När jag pussar och kramar henne hej då idag på förskolan så vet jag att jag ska "överleva" utan henne i hela 4 dagar från mig, tur att hon är hos världens bästa pappa och att jag vet att hon har det bra där. Men gud så jag saknar henne när hon inte är hos mig, det är en sorg jag aldrig kommer att komma förbi/över.
 
I nästa sekund sitter jag och klappar mig på magen och pratar lite med mitt andra barn som ännu är fött, vilken gåva. Jag fångar nuet och stunden istället för att jaga upp mig och få panik. Känslor som "fan vad trött jag kommer att vara på jobbet imon/idag" finns inte, bara den där rena och skära känslan av tacksamhet infinner sig. Jag har barn som håller mig vaken om natten, lyckost mig!
 
Jag ser ut över en mörk gavleå som ligger stilla och lugn, frosten i gräset ligger som en tunn matta över gården och jag njuter av att jag faktiskt inte kan sova i natt. Jag njuter över att få vara nära mina barn, tack gode gud för min familj som finns där och gör mig stark i de stunder som saknaden är som värst, tack gode gud för att jag valt att bilda familj med en underbar och trygg person som jag har en god relation till och att jag åter igen får uppleva den där kärleken som känns helt oövervinnerlig, tack gode gud för mina barn och för möjligheten att få finnas där som en bonusvuxen för lilla Inez. 
 
I natt är jag tacksam.
 
KRAM och hoppas att ni drömmer sött!
<3
...konstant snorig och febrig, hej novemberrusk och bascillusk! Sällan har jag känt mig så enormt nerklubbad av en förkylning som denna, urk säger jag bara! Orken räcker inte långt nu och nätterna innebär dåligt med sömn och sedan ska man orka med pigga barn, både innanför magen och utanför :-).
 
Som sagt, det är livat i "holken" på bäbben, ska bli kul att få träffa den där vildingen. Appropå Vilding så funderar vi på Vilda eller Isabel som flicknamn och på pojksidan är vi inte eniga över huvudtaget; Lucas är ju en arbetshäst i Emil i Lönneberga, Zack blir som sackosäck när kusarna leker ihop Zack och Seth (ja ni hör ju) och Valdemar tycker jag är fint enkomt för att det härstammar från från min tyskättling till farfar som dessutom bar efternamnet från en tysk knekt, som för övrigt var en UNDERBAR och SNÄLL farfar. Jag vill knappast döpa en ev kommande son efter min far Roger!?! Jag gillar Josef, Jonathan, Nate, Zack, Lucky Lauken (Lucas), Valter, Arvid och Gabriel. Adam gillar INGA namn men tycker om Valdemar bäst. Hur som haver så landar jag oftast på Arvid eller varför inte Edvin som min morfar hette? Har ni några förslag så tas de gärna emot! Jag tänker så här, Valdemar Fältström (vaddå världens längsta namn, kom och ta mig?!). Isabel och Vilda är vi eniga om! Det som inte blir tilltalsnamn kanske blir ett andra namn? Oavsett ska barnet bära mitt eller Adams tilltalsnamn som andranamn.
 
Alla förslag tas tacksamt emot!
 
Adam och jag planerar barnens nya rum för fulla muggar och tur vi bor granne med snickar-Pelle som kan komma över och brainstorma med Adam om den platsbyggda våningssängen. Jepp, duger inget i handeln så får man bygga eget! Endast det bästa är gott nog åt våra prinsessor.
 
Sedan senaste blogginlägget har Olivia gjort debut i sin första teater någonsin! Stolta päron och bonuspappa <3. Jag och Daniel var på föräldrasamtal med Olivia och jisses så stolta vi är över den tjejen, vilken pingla! Snäll, lugn och omtänksam. Jag och Daniel kramades och var så glada och stolta efter mötet, vi och våra familjer har gjort det så himla bra!!! Att Adam dessutom känner tacksamhet och glädje för att han får vara en del av allt det här känns otroligt viktigt! Olivia älskar bonuspappa Adam och man blir varm i hjärtat då man ser samarbetet mellan pappa och bonuspappa, de har hajat det här med "barnen före allt". Det som var förr är historia och det som är nu är framtiden! Vem vill låta bakrutan vara större än framrutan?! 
 
I övrigt är det full planering inför advent och jul, åh vad jag ser fram emot att få vara ledig med tjejerna och Adam! Huset blir fullt på julafton, då kommer klanen Jonsson hit och sprider värme, kärlek och jultradition! Givetvis ska vi spela julklappsspelet och bli lite osams, det hör liksom till! Sen ska vi skratta ända in på småtimmarna. Tomten kommer till alla snälla barn och barnen kommer att röja runt i huset som vildar, looking forward to it! 
 
Så här ser mitt vardagsrum ut när jag drömmer, tänk om vi ändå kunde hitta ett hus som vi båda skrek JA till! 
Bild: Sköna hem
 
Såg ni solen idag?! Hello D-vitamin om än bara för 3 tim så var det underbart att se ut genom fönstret!
 
KRAM
<3
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg