Nu har jag kört mitt morgonpass i sedvanlig ordning som jag gör varje lördag kl 09.00, inte för att vi var så många men vi som var där körde järnet!
 
Vi värmde upp med KB och sedan körde vi på i cirklar och mage med överaskningsmoment utan vikter, gick ju fantastiskt bra det där, härligt jobbat!
 
Nu sitter jag i vardagsrummet och käkar julskinka och senap på smörgås och glor på längdskidor på svt1, härliga lördag! Om en timme blir det PW runt Valbo och västbyggeby och jag ser faktiskt fram emot att få vara ute i dagsljus, till vardags åker man hemifrån när det är kolsvart och kl 17 när man hämtar hem sötnosen sin så är det bäcksvart igen, så nu ska jag njuta av lite dagsljus, det ni!
 
 
Jag har ju varit med i en utmaning under november månad, det innebär att jag ska träna 1500 min och eftersom jag INTE räknar med de pass jag håller för andra i minuter så får jag slite lite hårdare för att hinna med dessa 1500 minuter, så idag blir det en långkörare hahaha jag är uppe i 1360 min vilket gör att jag har 140 min kvar att ta igen, 70 min PW gör att jag har ytterligare 70 min kvar... lite HEJA HEJA kan väl aldrig skada så låt mig höra lite glädjerop nu va så att jag tar mig över målsnöret :-)
 
Ikväll väntar julbord i Axmarby på Axmarbrygga med Gyllners och Karlsson/Larssons, trevligt!
 
 
Avslutar med lite skryt, under BR idag hade vi celebert besök av världesn sötaste kille, Tim. Hur söt är inte den ungen!?!
 
KRAM
<3
 

Ikväll har jag inredningsparty som det så fint heter. Det är min kompis Fia som kommer och promotar alla fina saker, är ni nyfikna på att själva hålla ett party eller handla så kan ni kika på www.livingandroom.se eller kontakta mig så hjälper jag er att få kontakt med Fia.

 Så snyggt med det lite mer modern vintage om ni frågar mig (Bild:www.livingandroom.se)

 Själv ska jag kika på kuddar, krukor/vaser och lyktor, detaljer som höjer stämningenmed andra ord.

Till gästerna som kommer tänker jag servera lite adventsmys, julsmörgås med skinka, rödbetssallad, köttbullar… allt fixat av mig och min bästa hjälpreda i livet, Olivia! Vissa köttbullar har en alldeles egendomlig form med utsökt smak, det är bara för att Olivia rullat dom. Hon är så söt, igår satte jag på henne huckle och upp med håret i en svans, grovskrubbade de små söta fingrarna och sen ställde henne på en stol i köket bredvid mig och jag tror stackars barnet sa ”vi har skrubbat fingrarna noooooga mamma” typ arton gånger, hehehe… Till det blir det glögg, julmust, kaffe, pepparkakor och ädelost, lussebullar och en massa kramar!!

Adam har skurat toaletter, dammsugit, bytt sängkläder, tvättat, vikt tvätt och hjälpt till hur mkt som helst för att jag skulle hinna, goa sambo som hjälper mig fast han är så förkyld, kärlek det å!

Efter visningen är det många bönor som ska vidare på ett boxpass och fajtas för Amelia, åh så kul… jag blir så avis! Men det ser liksom inte så snyggt ut om värdinnan sitter i träningskläder och drar iväg 75 min efter start, hahaha… Jag väntar in alla gäster med lugn och ro istället och sen spatserar jag iväg till gymet.

Så hur har det gått med träningen på sista tiden, hur bra som helst faktiskt J. Jag har kört gym, PW och KB och jag mår fint!

Vad kör ni själva, har ni hunnit göra jul då? 

Kram på er

<3

 

Visa fler inlägg