Idag är det 1 år sedan jag och Adam förlovade oss, 1 år sedan han och tjejerna stod på knä i finkläder och friade till mig. Lyckost mig! Vi firade med skumpa och god mat i lördags och idag fick jag vackra blommor när min blivande man kom hem från jobbet, tack snälla Adam för att du berikar mig!
1 år idag <3 kärlek!
 
Idag har jag haft premiär, min comeback som instruktör är gjord och gissa vad, jag har blivit jämförd med världens bästa fotbollskille, Zlatan är bra på fotboll och jag är instruktörernas Zlatan så tillåt mig att vara störig i åtminstone 1 vecka, jihaaa!
Yeah svettiga och nöjda, jag och världens finaste vän Amelia <3
 
Kvällens pass gick super och vilka deltagare, helt ärligt... snacka om en hög med arbetshästar. Starka - envisa - fokuserade - kämparglöd - massor av svett och glädje! Mitt mission är verkligen att träna och träna andra! Vi körde ett intensivpass, 2 uppvärmningslåtar följt av mina beryktade 40-30-20 cirklar och helt nya övningar och kombinationer. Så kul att se hur alla gav järnet, nöjd!
 
Hoppas ni haft en fin dag oxå, imon blir det PW, lasera ballkongtrallen grå och nu... NU ska jag dricka vin med min blivande man, skål!
 
Kram
<3
Idag körde jag och Adam intervaller i Skomars och det gick så där, jag kutade mina 12 vändor visserligen men jag skulle nog inte imponera stort på någon för att vara helt uppriktig och Adam, tja efter 3 så fick han promenera raska 3 oxå men jag är stolt över honom för någonstan måste man börja, heja älsklingen min! De stora barnen lekte i lekparken och mini låg och sov sött i vagnen. Sedan blev det lite plankor, magövningar och push-ups. Läste en artikel idag om plankor där en lic. PT hävdar bestämt att plankor INTE är bra. Blir lite konfunderad över fenomenet, måste ju säga att min mage har aldrig byggt några rutor av plankor, däremot en jävla massa crushes men det gäller att låta bli att jobba med höften eller snedbelasta ryggen. 
 
Jag och syrran körde mitt pass, en rktigt genomrep och det kändes väldigt bra inför måndag kl 18.00 måste jag säga, idag när jag badat med barnen kommer genomrep 2 då jag har ändrat musiken för hundraelfte gången, jag vet... kan liksom inte låta bli att försöka göra det ÄNNU bättre. Känns kul och jag längtar som tusan till premiären. 
 
Igår hade vi kusbus på gården och idag badar vi konstant i ån, härliga sommarväder!
 
Jag passade på att stryka kläder medan barnen fikade och lekte, vardag you know!
Kusarna badade MASSOR igår och det var så himla roligt att de fick leka igen!
 
KRAM och kör hårt!
<3
 

Mina supporters

Publicerat i: Maj 2015
Varje dag hejar dessa fantastiska människor på mig, Olivia hojar på cykeln och ropar "heja mamma" "min mamma är jättebäst" "öka mamma du springer ju så långsamt ibland" (hehehe...) och "bra träning för dig mamma och jag får cykla med lillasyster". Isabel skumpar runt som en smoothie i vagnen och jollrar och skrattar, det är väl kul att glo på en mamma som ser ut som jag när jag springer, en idislande kossa, rödsprängd i ansiktet och flåsar för full kaliber medan jag får ut mig ett "bra Olle, heja dig bästa du... du cyklar så BRA" eller "gogogogogaaa mammas lilla plutta, bra dreglat, bra skumpat och bra tålamod, vi är snart hemma". Detta är uppenbarligen otroligt underhållande, undrar vad alla som ser oss tycker!?!
 
Hur som helst, här är en bild på de mina <3
Olle på hojen, Belle i vagnen, Belle har fått träningssmoothie och pappa som badat och sköter nattningen
 
Som sagt, här hemma är det full rulle och veckans mål med 5 PWs är snart i hamn, efter blogginlägget fortsätter jag med musiken till mina pass i höst och slutför plankcombon jag börjat med. 
 
Ikväll kommer Inez hem och imon ska vi spela minigolf i Boulognerskogen med Gyllnerskusarna, det ser vi fram emot!
 
Fridens!
<3
Visa fler inlägg