1a dagen done!

Publicerat i: oktober2016
Nu är den snart till ända, första dagen i min C9 och jag känner mig redan som en ny människa! Wow tänker ni men låt mig förklara, jag är hungrig, har lite energi och är galet sugen på en sådan där pommeslåda med jalapeño och smältost på Max. Till och med gurkstavarna jag knaprade i mig smakade ljuvligt! Vid 14-tiden kände jag, "Åh nej, det här blir en lång dag". Sen började jag genast sätta lite perspektiv på tillvaron. Här betalar jag för känslan av att känna mig hungrig, när jag egentligen fått i mig precis allt jag behöver medan andra i världen inte har tillgång till föda eller rent vatten över huvud taget. Jag har ju ätit lite fööör mycket och rört på mig lite fööör lite, inte konstigt att jag kände mig hungrig idag när alla i min närhet drack kaffe och käkade bulle efter lunchen. Jag hade ju fått min lunch, även om den var flytande. Hur som helst så tog jag fram det där lilla häftet man får med i boxen och läser då, 2 dagar av 9, det två första är de tuffaste. Här hade det alltså gått en halv dag, vilket skämt jag kände mig som där och då. "Ge dig Rebecca", det är ju för tusan i mig inte synd om dig alls, det här är ju din start på en sundare tillvaro. Klart idag är i alla fall att jag inte kommer att definiera "njuta av livet" på samma sätt fler gånger. Vägen till njutning har för mig blivit en jädra omväg bara.
 
Idag när familjen bakade bullar hos fam Gyllner så tyckte jag i ärlighetens namn inte så där värst synd om mig, allt jag ville ha var ju lakrits i alla fall. Så den gick bra, värre var det när familjen glider in på IKEA för att veva i sig dagens lunch i form av korv med bröd. Jo det är en höjdpunkt för våra tjejer, men det är nog för glassen vi köper efteråt. Då var jag hungrig och längtade hem efter min shake i kylen... samtidigt så kändes det bra avigt, här satt jag och stirrade på när min familj käkade energisnålt skit. Nja lär ju hända igen men det fick mig att tänka på hemmarullade köttbullar, rårörda lingon och kokpären... det skulle nog kännas bättre att se barnen tankas med bra bränsle. Så får det bli framöver!
 
Så för er som undrar över första dagen så kan jag göra följande summering;
 
1. har tyckt synd om mig själv onödigt mycket!
2. har varit lite hungrig mellan intagen!
3. har varit surig på sambon pga att jag känt mig lite låg på energi, också helt i onödan!
4. rannsakat mig själv och ryckt upp mig, REJÄLT!
 
Så med andra ord, dag ett boom! Tack Frida för all pepp, tack för din vänskap och du... så himla bra jobbat!!! Vi om några fixar det här, vi ska till och med fira med ett redigt träningspass när det är över! Gå på något galet roligt pass och äta en sallad efteråt, ser fram emot det! Till alla er andra där ute som startat din C9, we can do this! Och för dig som vill veta mer, bara att höra av dig så ska jag göra vad jag kan för att berätta mer om programmet.
 
Nu ska jag njuta av mina futtiga kvarvarande morotsstavar som jag har kvar, sen ska jag låta skönhetssömnen hjälpa tiden på traven. Ser fram emot att göra dag 2 för att sedan känna hur varje dag som passerar känns allt lättare och fyller mig sakta med energi igen.
 
Bildresultat för morot
 
Vi har fikat i trädgården, njutit av höstvädret och en varmare eftermiddag än vad förmiddagen bjöd på.
 
Hejarop på den kamrater, tack!
 
/R
#1 - - Anonym:

Heja, heja!!

Svar: Tackar!
StrandDesign

#2 - - Anonym:

Har också funderat hit o dit om jag ska pröva C9 också 😊

Svar: Ja som sagt, den som trodde det gick och köpa magi i kruka trodde fel, recept i all ära men jobbet gör vi själva. Jag är verkligen så glad!!!
StrandDesign