Dagen började med en PW i solskenet, kan rekommendera att starta dagen med en sådan, allt annat blir liksom bara bra då. Efter det blev det frulle, packa bilen full och iväg på ett mellanstopp på gymet för att låta karln träna lite innan vi for iväg  på dagens utflykt.
 
Idag har vi myst med katten Ella <3 vilken pingla alltså! Men imorse hade hon inte gjort ifrån sig något i lådan och knappt ätit sedan vi var där igår så vi mös mest och sen åkte vi dit på kvällningen igen, tömde lådan och fyllde på maten som jag tror att C redan hade fyllt på då det var fullt i skålen och vattnet såg fräscht ut. Ella går det ingen nöd på nu när mamma och pappa är i Göteborg :-) det är tur att Ella har både faster och moster.
 
Annars har vi spenderat dagen med bästa mamma och Janne, tänk vilket lyxläge deras nya sommarstuga har. Jag fick sådant lugn när jag var där idag, Olivia tokbadade och Daniel mös lika mycket som jag gjorde. Långgrunt, fin sandstrand och en mysig plats som man vill vara på helt enkelt, toppen!
 
Efter stugtitten åkte vi till Ockelbo och blev bortskämda med god husmanskost gjort av bästa mamman ever, tack mamma! Janne och Olivia lekte och mös på som vanligt, dom två är sanna bästisar, så sött när de sitter där på golvet och spelar musik samtidigt som O gungar lite på kroppen istället för att dansa när morfar spelar godigar för henne.
 
Vi flickor, mamma, jag och O gick till Gäverängeskolan och gungade kompisgunga och plockade smultron, vädret var kanon och vi tjejer hade det toppen på vår lilla promenad medan pappa och morfar kollade på OS sändningarna.
 
Sent på eftermiddagen drog vi hemmåt, först ett stopp på Coop för att handla mat, sen snabbmiddag och iväg till söta Ella igen <3
 
Tack mamma och Janne för en toppendag, ni är BÄST!
 
KRAM