Wow vilken stad, vilken puls, vilken mat och vilken shopping!!! Här finns massor att upptäcka. Vi har haft en fullspäckad dag med resa och shopping. Vi landade kring lunchtid i Barcelona efter en lugn och fin flygning. Dagen känns lång eftersom taxin med bästa Ingela hämtade upp oss redan kl 04.15 på svedens i Valbo, gäsp! Väl framme checkade vi in på hotel Olivia Plaza, vilket hotell, senaste designen och bästa komforten, man tackar! In med väskorna och passa på att kissa innan det är dags att ta en titt på stan.

Mango, Zara, Sephora, Pim Kie och många stora köpcentrum... Så vad är då dagens fynd mån tro?! Jo det blev en foundation Diorskin Forever nr 030 på ARN flygplats samt en Eclat Minute läppbalsam från Clarins. I Barca blev det ett läppstift från Sephora och Black Ups Matifyying Base. In på I am och köpa fjäder-örhängen och på Pim Kie och köpa två skinnjackor, en brun för 100 kr (99kr för att vara petig) och en marinblå för 299 kr. Sen blev det vatten och lite att äta. Vi åt grillad kyckling och tapas och till det, ja så klart en stor stark tack!

Bilder på dagens inköp;






Jenney och jag äter lite tapas, snacka om hungriga och nöjda!





Nu är jag helt färdig efter en rolig dag! Men nog är det lite tillt i skallen på fru Strand och fru Kallojärvi, vi har typ gått i cirklar och till slut kom einstein och einstein på att om vi går rakt frammåt och sen tar vänster så kommer vi nog tillbaka till hotellet, pust och stonk ok då går vi, då utbrister fru Kallojärvi:

-Nämen titta vi står ju utanför hotellet, garv!

Så lite trötta är vi nog efter en hel dags resande och sightseeing.

Här kommer lite bilder på hotellrummet för er som ska till Barcelona kan jag varmt rekommendera Hotel Olivia Plaza på Plaza Catalonya (mitt i smeten med andra ord).


Men jag ser verkligen fram emot när verkligheten börjar imorgon, wow vad spännande med EIBTM mässan!!! Bettan, Tove och de andra har oxå dykt upp på hotellet nu, de gick ut och åt och tog en öl, själva är det kväller nu... god natt där hemma i ett kallt Sverige, nu ska här sovas i ett varmt Barcelona i king size säng, gäsp... zzzzzzzzz

#1 - - Madde:

Fyttiracken smulan!!! Göööörskoj att du har dt bra! Krama Jenny oxå o njut för snart är det torsdag ;)



Glöm inte hur mkt du älskar mig...haha...seriöst...köp en jacka till mig, hur mkt ska du ha...small tack ;)



PÖSS!!!